Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Xisco Antich, ex-President de les Illes Balears, respon sobre el tren Manacor-Artà-Cala Rajada

trenllevant | 22 Octubre, 2011 06:43

 Resposta a les preguntes:

  • Què hem de fer amb el tren Manacor-Artà-Cala Rajada?
  • No convendria dir perquè el Pacte no signà l'addenda 2011 i ara no es fa res perquè Madrid faci un gest al respecte?
  • Deixerem que les coses quedin a mitges?

 "No de cap de les maneres.

El Pacte va anar a la Comissió Mixta i va acordar l'addenda i va acordar allargar el conveni, el pacte a més va acordar tota una serie de partides que hi són, ara el que ha de fer el Govern actual és executar tgot això i seguir negociant les anualitats d'un conveni que é ben vigent i del que queden molts de doblers per licitar.

He parlat amb el Ministeri i el que em diuen és que hi ha hagut mol poc interés fins ara per part del nou Govern, i de fet al Pla d'estabilitat presentat pel nou govern a l'estat, han desaperescut les partides de tren que ha de fer efectives l'estat, cosa que figurava al nostre.

Des de que no som president, almenys en més de tres ocasions he trasladat al Ministeri que el tren és una prioritat per les Illes, però el nou Govern hauria de fer el mateix, i la veritat les manifestacions públiques que han fet els seus responsab les pareix que no van per aqui. De totes formes, en distintes ocasions he oferit al nou govern la nostgra col·laboració en aquest tema."

Gràcies per la seves respostes a través de FACEBOOK
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb