Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Qui i per què han robat les pancartes de la 8ª Marxa del tren?

trenllevant | 29 Octubre, 2011 06:11

 

Perquè? ens demanam aquest grup d’homes i dones que formam part i posam cara i ulls a la Plataforma pel tren de Llevant

    Hem estat insultats des de diversos foros d’Internet per defensar una modalitat de transport col·lectiu a la Comarca de Llevant. Ara hem comprovat que han desaparegut les pancartes que feia dos dies que estaven penjades. Perquè?

   Aquest tren és d’interès públic, prioritari al pla de transports i amb estudis que senyalen un milió d’usuaris a l’any quan arribi a Cala Rajada (calen poc més de mig milió per ser una infraestructura rendible econòmicament).

   Tot i que està a mig fer, podem comprendre que hi hagi gent que es sent perjudicada per aquesta infraestructura. El que no podem endevinar són els interessos ocults d’aquells que s’amaguen rere accions antidemocràtiques que impedeixen que un col·lectiu com nosaltres pugui expresar-se lliurement a la Mallorca del segle XXI.

    Repetim, perquè els que reivindicam que el tren es posi en marxa, que s’acabi, ja! hem de rebre el menyspreu, insult, i ara, el robatori per part d’un grupuscle que vista la seva pobresa argumental han decidit passar a l’acció i impedir que nosaltres poguem difondre les nostres en un atac roï a la llibertat d’expressió.

 Consideram que amb aquests fets sols es posen en evidència aquests interessos ocults que volen retrasar l’arribada del tren i que de moment pensam que la Conselleria de Mobilitat no hi te res a veure.

    Per part nostra continuarem esperonant als nostres dirigents perquè reclamin els doblers del conveni a l’Estat i acabar-ho, ja!

 

 

També ens han robat les d'Artà!

 

En alguns blocs han mostrar la seva alegria i fins i tot ens han acusat de cometre ilegalitats. Sempre des del més pur i mafiós anonimat:si la policia fos justa denunciaria els denunciants. És ilegal penjar cartells de publicitat i propaganda en espais públics no autoritzats!

 

Així hem contestat nosaltres:

1 Les pancartes robades estaven col·locades a rodones o espais dels qui te cura l’Ajuntament i pels qual teníem autorització.

2 Ens te estorats el seguiment i la ràpida resposta dels congtraris al tren així com la pobresa dels vostres arguments. El marcatge que ens feis és malaltís.

3 En tot cas no sou ni tu ni la resta d'antitrens els custodis de si es fan be o malament les coses. Si hem comès alguna il·legalitat o infracció denunciau-ho. No anàreu a escola el dia que explicaren que la justícia no es pot prendre pel vostre compte?

4 O pot ser que si feis una denúncia haureu de posar nom i llinatges?

5 Sou vosaltres qui heu arrabassat les pancartes en un acte feixista d’impedir que una gent es manifesti democràticament? Això és molt més greu del que sembla. No és un joc d’adolescents, és un atac contra la llibertat d’expressió. Art.20 de la Constitució.

6 Sabeu l'adagi llatí:
excusatio non petita accusatio manifesta

Idò això.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb