Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Els atacs al transport públic, Sebastià Bennasar, Diari de Balears 04/11/2011

trenllevant | 04 Novembre, 2011 06:17

La pregunta que s'ha de fer al conseller Company i, per extensió, al Govern del PP és què pensen fer per optimitzar el transport públic a les Illes. Quantes regulacions en contra de l'ús del cotxe privat emprendran per tal de fomentar un transport sostenible i de qualitat, quants carrers tallaran al trànsit rodat a Palma, quants carrils bici posaran, quants espais seran només per als vianants? La resposta, ja la sabem, és zero. I mentrestant, el conseller Company podrà tornar a sortir amb estadístiques per tancar serveis.

El que no han entès aquests senyors és que les estadístiques s'han de mirar d'una altra manera: quants de llits hospitalaris ens hem estalviat gràcies al transport públic? Fins a quin punt millora la qualitat de vida dels ciutadans? I, sobretot, ens hem de preguntar a qui han de votar els ciutadans sense carnet de conduir? A aquells que els posen emperons?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb