Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

LA MARXA, UN ÈXIT: El Llevant es banya pel tren

trenllevant | 06 Novembre, 2011 17:20

 

Malgrat les fortes pluges i el vent al llarg de tot el matí 500 marxaires han partit dels diversos punts de la Comarca: Cala Rajada, Capdepera, Artà, Sant Llorenç, Manacor. I al voltant de 2500 persones ens hem trobat al poliesportiu de Son Servera arribades en bus i cotxe de tota Mallorca.

Tots hem cridat ben fort VOLEM EL TREN, JA!.  VIA LLIURE AL TREN!


El manifest que aviat podreu verue el vídeo a aquest mateix bloc, ha estat llegit per Pep Alvarez , Lluís Gili, Marisa Rojas i Toni Nicolau ha estat recolzat amb forts aplaudiments al llarg de la seva lectura.
Valoram molt positivament la resposta de la població i comprova una vegada més que el tren és una demanda social unànim de la comarca.


La Plataforma pel tren de Llevant demana a les diveres administracions: Govern Balear i Govern de l'Estat que que deixin de dir dois, de posar excuses i que es posin d'acord en en el calendari de finançament per acabar les obres del tren i que el tren es posi en marxa, ja!

 

Agraïm la magnífica feina feta per les policies locals, Protecció civil i en especial de la Guardia civil de tràfic pel bon desenvolupament del a MARXA.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb