Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Vergonya al Llevant. 8.11.2011 Editorial

trenllevant | 08 Novembre, 2011 06:21

Les pluges han mostrat la vergonya tercermundista d’abandonar una infraestructura pública a mig fer

 

 Ara que han arribat les plogudes, les obres inundades i a mig fer del tren del Llevant s'han convertit en la imatge del tercermundisme més vergonyós. I queda un hivern per endavant. Per sobre de les dificultats de deute que passa el Govern Bauzá, per sobre de criteris polítics que no troben ara viable econòmicament la línia del Llevant, hi ha les més elementals regles del sentit comú. Abandonar una actuació pública a mitges és una ofensa als contribuents.

Com es pot plorar pel deute si allà, ara mateix, assistim a una tudadissa de doblers? Haver de pagar durant anys una obra acabada pot ser difícil per l'erari públic en temps de crisi, però almanco està llesta i ofereix un profit als ciutadans. Deixar-la abandonada per capritx desmoralitza una comunitat que, a més dels nombrosos problemes que té per anar endavant, veu que els seus governants fan partidisme d'un equipament tan emblemàtic com és un ferrocarril. Què dirien a Alemanya o a Brussel·les si ho sabessin?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb