Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Farts de mentides!

trenllevant | 30 Novembre, 2011 17:12

Profunda decepció per partida doble. Aquesta és la sensació que tenim des de la Plataforma pel Tren de Llevant després de la reunió de la comissió mixta entre el Govern de les Illes Balears i el Ministeri de Foment i entre els batles i el President del Govern, senyor Bauzá.

De la primera reunió tenim la impressió que, una vegada més ens han pres el pèl. Ara resulta que si volem aclarir on són els doblers hem d’anar al Ministeri d’Economia quan fa unes setmanes, abans de les eleccions, ens deien que els doblers ens esperaven a Madrid.

De la reunió amb els batles, per cert no tots, amb el President de la Comunitat Autònoma sabem el que ens ha dit el Conseller responsable: Ens ha dit que és hora de fer pinya per aconseguir que s’acabin les obres. Alabat sia Déu! Ja era hora ! Per arribar a aquesta conclusió també ha calgut que passassin unes eleccions.

Estam farts! Estam indignats! Estam cansats que uns i els altres se’n riguin de nosaltres!

El Ministeri de Foment ha gastat, el 2011, en infraestructures ferroviàries (AVE la seva majoria) 7.699 milions d’euros i nosaltres, els ciutadans de les Illes Balears, que hem contribuït, i molt, amb els nostres imposts a que es puguin fer aquestes inversions, hem d’anar a pidolar, a demanar almoina. No tenen vergonya!

A partir del 2012 les coses segur que canviaran. El Govern de l’Estat i el de la Comunitat Autònoma seran del mateix color polític (del PP), els diputats i els senadors electes del PP i del PSOE treballaran perquè les Illes Balears siguin tengudes en compte pel Govern de Madrid i de ben segur es signarà la pròrroga del conveni i arribaran els dobler per acabar les obres del tren. Així de clar ho ha deixat el número 1 del PP, el diputat electe, Sr. Ramis quan ha dit  tenir arguments de fons per defensar els interessos de les Balears que són els mateixos d'Espanya". Que Santa Llucia ens conservi la vista!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb