Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

El tren arriba a l'estació d'Artà demà (dissabte 29) a les 12h

trenllevant | 27 Desembre, 2012 14:23

La plataforma pel tren de Llevant vol fer partícep a tota la ciutadania de la festa que celebrarem dissabte dia 29 de desembre de 2012 a les 12h amb motiu de l'arribada del tren a l'estació d'Artà.

 

Després de 14 anys de reivindicacions, i amb gairebé un any de retràs en les obres, el tren tornarà a l'estació d'Artà on les autoritats rebran el convoi amb gran satisfacció ja que suposarà una gran passa en termes de mobilitat per a tota la Comarca del Llevant, que deixarem de ser ciutadans de tercera. 


Ara sols ens restarà espera que arribi fins a Cala Rajada el més aviat possible, sempre que les disponibilitats pressupostàries ho permetin. De fet el conveni ferroviari signat el 19 de febrer de 2009 així ho preveia.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb