Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Valoracions de la reunió amb Gabriel Vicens

trenllevant | 22 Maig, 2008 20:23 |

El lema de la Marxa d'enguany, Feim via, és un clar reclam al Govern: vies fins a Cala Rajada sense badar més!

Avui capvespre, dia 22 de maig, distints representants de la Plataforma en Defensa del Tren s'han entrevistat amb el Conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, per anunciar-li la celebració de la 7a Marxa pel Tren, el proper diumenge dia 8 de juny.

La Plataforma ha lliurat al Conseller una camiseta amb el lema d'enguany, Feim via, per recordar-li que els ciutadans del Llevant fa ja 10 anys que reclamen el tren fins a Cala Rajada, i que ja passa d'hora que el Govern faci la seva part.
El Conseller ens ha manifestat que fer arribar el tren a Artà és una prioritat pel Govern i que si no arriba el finançament de Madrid el cercaran a altres llocs. Se'ns ha informat que el projecte tècnic està bastant avançat i que es podrà presentar aquest estiu. En paraules seves, aquesta legislatura sí, potser no acabades però almanco començaran les obres d'extensió del tren.
Els membres de la Plataforma han expressat la seva satisfacció davant el Conseller, sobretot pel canvi de tarannà, però li ha recordat que seguirà en actiu, organitzant Marxes pel Tren i reclamant el tren fins a Cala Rajada, fins que aquest no sigui una realitat.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb