Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

El Tren és present a Sant Llorenç el Dia del Medi Ambient

trenllevant | 29 Maig, 2008 17:55 |

En motiu del dia del Medi Ambient, 5 de juny, l'Ajuntament de Sant Llorenç aprofita per realitzar diferents actes amb el Tren com a protagonista.

Amb un contacontes del " Tren que anava a la mar" i la projecció del documental "Vies de Futur" volen donar la darrera empenta a la MARXA DEL TREN DE LLEVANT.

Esteis convidats a tots els actes.

Comentaris

Artà vol el tren

Artanenca | 29/05/2008, 21:55

És un gust veure que un Ajuntament (el de Sant Llorenç) s'implica tant en una causa bona per tots, el tren. No puc dir el mateix del meu poble. Quina decepció!
A Artà són uns porucs. Com que un parell de veïnats passen pena per la seva terra quan el tren vagi a Capdepera, l'Ajuntament fa el beneit. Senyors!!!! De moment, no hi ha projecte!!! I què, si passàs per ca cinc o sis artanencs? No en sortirien beneficiats molts més: comerciants, estudiants, treballadors, gent que vol passejar, turistes, compradors...S'ha de ser més valent i decidit!!

Vies noves

Foravila | 04/06/2008, 15:21

Tu creus que només son cinc o sis artanencas per on pasa? i les terres dels gabellins?
No se si has vist el plánol de un dels projectes. Pasa per davora sa Farinera, de la cuàl se na xerrat molt durant el darrer mes per el pas de la línea de GESA. Per què quan ha de pasar el tren per allà davora no surten els ECOLOGISTES a protestar, sino que fan tot el contrari, fer marxes a favor! es un fet incomprensible, sobretot per part dels veinats de sa Farinera,tant de Arta com de Capdepera.
Algú en vol di pq d'aquesta ambigüetat????

Moltes Gràcies

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb