Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Falten 7 dies: la pluja no ens aturarà

trenllevant | 01 Juny, 2008 10:42 |

Avui falta exactament una setmana per la setena Marxa pel Tren. I avui, plou.

La darrera marxa que férem, el 2004, amb festa final a Cala Rajada, acabà passada per aigua. No va ser el primer any, i, com en altres ocasions, aconseguírem fer festa i reivindicació malgrat la pluja.

Enguany, fa mesos, quan començàrem a parlar de la necessitat d'organitzar una nova Marxa per espolsar un poc la son a aquest Govern, ens trobàrem que no trobàvem una data fins dia 8 de juny. El primer pensament va ser que la calor potser no ens aniria a favor i que la gent tendria ganes d'anar a la platja... Però decidírem tirar endavant, perquè la comarca, 10 anys després, encara no té tren i la gent ho sap, ho pateix i ho voldrà reivindicar.

Avui, quan falta una setmana, alguns passen pena per la pluja (ja fa un mes que plou cada cap de setmana!). Però la pluja no ens aturarà!

Per si de cas, algú pot dur ous a Santa Clara? Wink

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb