Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Falten 4 dies: Ple a Capdepera i concert fi de festa

trenllevant | 04 Juny, 2008 04:59 |

 L'ajuntament de Capdepera ha aprovat per unanimitat una moció de suport a la VII marxa del Tren de Llevant. Tots els grups municipals han donat el seu vot favorable a la moció de la Marxa i han manifestat la seva voluntat de mantenir la reivindicació que el tren arribi a Cala Rajada. 

Tots els regidors lluiren la camiseta amb l'eslògan FEIM VIA.

 


La festa final de la marxa serà sonada. Actuaran:
Banda de Música de Capdepera
Arpellots
Toni Nicolau
Suso Rexach
Lluís Gili
Pujàfasuà
Tutupa
Rock & Press

Els capells ja són a la venda al mòdic preu de 2 €
Pensau que diumenge farà una soleada de por.

Comentaris

Vies noves

Veinat de Arta | 04/06/2008, 09:07

Els veins tant de Arta com de Capdepera que es veuen afectats per el pas de les noves vies del tren es negen a participari. Trobam que es just que arribi fins a Arta, i amb una unió de Bus fins a Cala Ratjada es mes que suficient. No tenim pq sufrir les consecuències de un grup de indigents que el q aconsegiran es que a molta gent que vivim a la finca ens tirin la casa enterra i ens quedem en no res. Això es una simple,i mera vergoña; tan per part dels de la Marxa com per par dels Gobernant. Pq criticar que la linea de alta tensio pasa per sa Farinera i es tren que pasa tmb molt aprop no deis res?? a ver?? digaume els ca.. que tant defensen la natura. Ya vos val

Sense insultar

Pere | 04/06/2008, 10:11

Crec que és tan lícit defensar una postura com una altra. Ja està be que us organitzeu i que defenseu els vostres interessos ara bé amb educació i respecte als qui pensen de manera diferent. Organitzau-vos i feis marxes...no ho criticarem, senzillament no compartim les mateixes idees.
El problema heu de reconèixer que és el "casetisme" foraviler que tenim a tota Mallorca, molts d'ells il·legals (o que no passarien una inspecció) i exemples tots en coneixem. Què hem de fer, denunciar-vos? i que venguin a veure si el projecte de caseta s'ajusta al que hi ha a l'Ajuntament?

Comprenc que quan te toquen ca teva un es possi nirviós, però que us posseu amb aquest pla de qualificar-mos de grup d'indigents i de ca...vos heu passat de frenada.

I que us poseu així quan no hi ha cap retxa feta tampoc mostra un gran tarannà.
Potser hauríeu de mostrar aquests plànols que circulen i que les autoritats afirmin o desmenteixin.
Però sense insultar, que això "dóna mal rollo"

Gràcies

BATUADELL!!!!

Petra | 04/06/2008, 10:46

Estic totalment d'acord amb en Pere.

Un consell per el Sr. Veinat d'Artà:

L'educació no es pot perdre mai, sense ella poc rebrà vosté.

I li dic Sr. Veinat d'Artà que aquesta "indigent" está totalment orgullosa de partànyer a la plataforma en defensa del tren de llevant, Idoi! FEIM VIA

Ambigüetat

Foravila | 04/06/2008, 15:23

No se si algú vist el plánol de un dels projectes. Pasa per davora sa Farinera, de la cuàl se na xerrat molt durant el darrer mes per el pas de la línea de GESA. Per què quan ha de pasar el tren per allà davora no surten els ECOLOGISTES a protestar, sino que fan tot el contrari, fer marxes a favor! es un fet incomprensible, sobretot per part dels veinats de sa Farinera,tant de Arta com de Capdepera.
Algú en vol di pq d'aquesta ambigüetat????

Moltes Gràcies

Plànols

Toni | 04/06/2008, 15:57

Jo no he vist cap plànol, el conseller diu que no hi ha cap plànol ni cap gestió feta. Més encara diu que dimitirà abans que el tren passi per sa farinera (http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1944&Itemid=27)
En aquest punt ens hem de demanar: a què ve aquesta rumorologia tan ben orquestrada?. La Plataforma mai s'ha manifestat ni pel soterrament ni per cap itinerari. Això ja ho diran els tècnics i ho decidiran els polítics. Nosaltres volem tren. I prou!

Els clàssics deien Quid prodest? A qui beneficia. Al batle d'Artà? Basta veure qui no es vol banyar en aquest tema. Així de senzill. Mira el comentari sobre en Manolo Galán...

Tal volta no hauries de cercar ambigüetats o incoherencies en els altres i dir clarament que te molesta que el tren passi prop de ca teva. Cada un defensar la seva posició civilitzadament, amb arguments i fets. No amb mangarrufes.(per cert: passaria una inspecció urbanística?)

Vergonya

Jaume | 05/06/2008, 09:23

Llegir alguns comentaris, senzillament, fa empegueir. Es desqualifiquen des de la primera paraula. Defens i defensaré el tren fins a Cala Rajada, perquè és el mitjà que consumeix menys territori, perquè és el més econòmic i perquè representa l'alternativa més sostenible. I no faceu demagògia amb el traçat, perquè el conseller de Mobilitat ha manifestat en distintes ocasions, primer que encara no hi ha traçat, i segon que ni s'esbucarà cap casa (quina ment desequilibrada ho pot pensar, això?) ni es malmetrà cap zona protegida.
I quin egoisme és aquest de dir que ja està bé que el tren arribi a Artà i els demés que es fotin? En fi, germans, hi ha d'haver de tot, en aquest món.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb