Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Falta un dia: sols hi faltes tu. Vens?

trenllevant | 07 Juny, 2008 20:35 |

Vine. Parteix d'on vulgis i arriba on vulguis. Com si fos un tren: puja a l'estació que vulguis i atura't on vulguis. Ens veim a Sant Llorenç. A la festa ens trobarem tots!

Alguns membres de la Plataforma a la roda de premsa de divendres a Manacor.
El bloc no s'acaba aquí. Dilluns tendrem més notícies de la marxa.

Comentaris

BOICOT

Indignació al tren gabellí | 07/06/2008, 22:51

Els veïns de les finques per on esta projectat que s'aprovi el corredor ferroviar en les normes subsidiaries del terme municipal de Capdepera feim un comunicat on anuncian la nostra total rebutja a que arribi a Capdepera. Ens pareix perfecte que arribi fins a Artà on ya hi ha les vies.
Per aquest motiu ens hem posat dacord per fer un boicot durant la lectura del manifest en el qual utilizarem siulets i caceroles per mostra el nostre total rebutj.
Sabem que estam en tot el nostre dret de manifestarnos lliurement, i on volgem, perquè Sant Llorenç es un lloc públic.

Pro-Plataforma AntiTren

indiganció per la pintada a la carretera.

Carme | 08/06/2008, 09:23

Crec que tothom te dret a manifestars, pero qui sou es de la pro-plataforam anti Tren. Durant la marxa cap Artá vos heu donat a coneixer amb una pintada a la carrentera, Tren No. ¿Per que no heu vengut a rebrer-mos? ¿Per què embrutar la carretera que es de tots i la seva neteja la pagarem tots?
Les vostres finques rustiques se veu que les valorau no pel valor agricola sino pel valor urbanistic....¿ perque hi ha casetes que s'han convertit en xalets?
Per que el ciutadà de Cala Rajada ha d'anar en autocar fins a Artà i despres en tren? Som ciutadans de tercera? No pagam els nostres impots?

TREN NO

BIEL JOAN | 08/06/2008, 20:36

Per on passen aquestes cames, si passa el tren només hi hauran vies, pedres, màquines i valles que dividiran el territori!!!
NO AL TREN, SI A VIES VERDES!

PER UN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE! UN TRANSPORT PÚBLIC DE QUALITAT SOSTENIBLE I FLEXIBLE!
NO DESTROSSEM EL TERRITORI!

Ets un poc pesat

Margalida | 08/06/2008, 20:39

Biel Joan: Ja hem llegit el teu comentari, no fa falta ho escriguis a cada notícia...

TREN NO

José Antonio B. | 08/06/2008, 21:04

Si ho em d'escriure a totes les noticies ho farem, pero que la gent s'enteri de que els ecológistes i els de esquerra també destrossen el territori de les Nostres Illes

YO ESTUVE EN LA MARXA

Juan Carlos Moreno | 08/06/2008, 21:20

He estado en la marcha convencido del objetivo. Soy ecologista y de izquierda, y mirando lo colgabais sobre la marcha leo estos comentarios en contra, y confieso que me han hecho reflexionar. ¿La única alternativa es el tren?, si tenemos que ir a buscar el tren en coche, con horarios limitados por la baja densidad de a población de fora vila, la cantidad de tuneles y puente y vallas que habra sobre el territorio, los parquing que tendremos que constuir en las estaciones y la cantidad de energía que se necesit para mover un tren vacio! me parece que tenemos que reflexionar, y cuando leo la reflexión de la Margalida descalificando y sin argumentos aun con más razón pienso que quizás me he equivocado en el día de hoy. Solo una opinión...

Tren si

anuska | 08/06/2008, 21:36

Capdepera i Cala Rajada se mereix un sistema de transport públic, barat, segur i eficaç: EL TREN!!!
juan carlos, biel joan, josé antónio... voltros seguiu amb el cotxe.
Vaja ecologistes (en sou de veres o éscomèdia per confondre?)que volen transport priva/cotxe davant el públic

TREN NO

José Antonio B. | 08/06/2008, 21:45

No soc gens eológistes "anuska". Sols som un artanenc convençut que això amb el pas de temps es tudar doblers, si antigament que no hi havia unes bones carreteres i uns bons cotxes ya no va funcionar, ara creieu que això pot funcionar?
Tenc amics gabellins i man reafirmat que no utilizaran el tren ni per venir a Artà, ni per anar a Palma.

Re: Falta un dia: sols hi faltes tu. Vens?

Juan Carlos Moreno | 08/06/2008, 21:51

Anuska, ¿la única alternativa al trasnporte privado es el tren? me parece que en Biel también habla de trasnporte público pero quizás el tren no es la mejor alternativa, quizás, pero veo que igual que la margalida acusas y descalificas ¿porque? si todos queremos un transporte público de calidad! ¿reflexionar molesta? ¿si estas a favor del tren eres ecologico y de izquierdas y sino no? ¿Si reflexiona, solamente, sobre la eficacia del tren, ya estás sólo a favor del transporte privado? ¿Me puedes contestar cómo haré los 4 km hasta la estación de Sant llorenç sino es en coche? Me parece muy preocupante molestarse contra la reflexión y la diferencia. Todos queremos un transporte público de calidad, sólo tenemos que saber cual es el más eficaz y el barato. Me parece que no es delito...

Duda de quién dice tener la VERDAD...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb