Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

ÈXIT DE CONVOCATÒRIA DE LA 7a MARXA PEL TREN

trenllevant | 08 Juny, 2008 18:30 |

3000 persones caminaren

per les antigues vies del tren

En una crònica d'urgència vos oferim algunes imatges de la marxa a la sortida de Cala Rajada a les 8 del matí i per la carretera de Capdepera a Artà podeu verue el rosari de marxaires que erem.També podeu veure i escoltar dos videos de la festa: a l'hora de cantar la cançó feim via. Els moments més emotius de la jornada.

Enhorabona a tots els que han fet possible que es desenvolupàs tan bé.

 

 


 

 

 

 

 

Nosaltes no ens aturarem. Continuarem penjant images i notícies del tren de llevant.

Comentaris

Súpers

M Mar | 08/06/2008, 18:39

No he pogut venir però m'he emocionat molt en veure aquests videos. Sou massa!

NO AL TREN

jordi garcia | 08/06/2008, 19:48

Sembla mentida que a principis del segle XXI hi hagi gent que aposti per un transport públic obsolet per territoris de baixa densitat, un sistema que està més que demostrat que és insostenible i que suposa una gran fractura en el territori. Per un transport públic de qualitat, eficaç i ecològic, DIGUEM NO AL TREN! convertim les antigues vies del tren amb VIES VERDES i exigim un sistema de transport públic del segle en que vivim. Hi ha multitud d'exemple per tot Europa i a Espanya per permeten utilitzar les noves tegnologies per estructuras sistemes de transpor públic adaptat a les necesitats del territori i a la seva gent, amb transport porta a porta, sense infraestructures noves, cares, que parteixen el territori i que realment són eficaços per prescindir del transport privat. PER UN TRANSPORT PÚBLIC DE QUALITAT I EFICAÇ DIGUE'M NO AL TREN!!!

Re: ÈXIT DE CONVOCATÒRIA DE LA 7a MARXA PEL TREN

Anuska | 08/06/2008, 21:48

Amic jordi, més cotxes no gràcies. Molt bé lo de les vies verdes, per passejar, però per desplaçaments entre pobles ... què vols que et digui?.El tren ara per ara és el mètode més eficaç, segur i ràpid.
Jo vull tren, i fins a Cala Rajada!
És més important que arribi a Cala Rajada que, fins i tot, a Artà!

TREN NO

Universitari | 08/06/2008, 21:53

Ens està diguent vosté que el tren es rápid? Cuigui vosté el cotxe a la hora que parteix el tren de Manacor i quan arribi a Palma pot está del tot segur que quan el tren hagui arribat vosté pot haver fet el café, anat al bany i, fins i tot, haver fet la sesta

TREN NOOOO!!!!!!!!!

José Antonio B. | 08/06/2008, 21:59

Menos precia als artanencs diguent que el tren es més important no, en cas de que fos important o siria tant a Arta com a Cala Rajada

TREN SIIIIIIIIIIIIIII

UN QUE VA A PALMA | 09/06/2008, 09:02

PENSAU QUE NO ES ARRIBAR A PALMA, HAS DE ENTRAR A PALMA I QUAN ESTÀS DINS PALMA, LO PITJOS, QUE ET FIQUES EL COTXE DINS LA BUTXACA?

SI QUAN ARRIBI A PALMA AMB EL TREN ANIRÉ AL BANY, SORTIRÉ I TÚ ENCARA ESTIRÀS CERCANT A ON APARCAR EL COTXE.

JO HO HE COMPROVAT

Un que va a Palma

Un que viu a Palma | 09/06/2008, 09:10

Jo visc al centre de Palma entre setmana, just davora el parc de ses estacions. Te puc asegurar que en 10 minuts e trobat lloc per aparcar, i fora de la hora. Un ha de sabre on anar a aparcar per poder ahorrar temps.

Ara visc al Llevant però abans vaig fer feina a Palma i anava i venia amb el tren!

Tomeu | 09/06/2008, 16:20

Crec que soc un bon exemple per tota aquesta pandilla d'ignorants!!! He fet feina a Palma i he baixat amb tren cada dia, era la meva hora de descans per tornar a arrencar en arribar a ciutat, dormia, llegia, escoltava música, conversava...! No agafava nervis a la carretera i afectivament me llevaba el mal de cap d'haver d'aparcar a l'arribada a Palma, m'estalvia molts diners al no tenir un desgast del cotxe!. Un bon dematí vaig tenir un greu accident amb el cotxe anant a l'estació a cercar el tren. Vaig decidir anar a viure a Palma per no fer el camí del poble a l'estació ja que posava en risc la meva vida 2 cops al dia . He viscut a Palma i he baixat amb cotxe i vos puc assegurar que sé tots els racons, on comença i a on acaba la zona blava i estava 20 minuts cercant aparcament pel centre i si aparcava un poc enfora estava 15 minuts o més caminant per arribar a la feina.
Diguem si al tren i diguem NO a gent curta de mollera!

PER UN TRANSPORT PÚBLIC PER TOTS I RESPECTUOS AMB L'ENTORN! TREN NO.

Joan R. | 09/06/2008, 17:34

Me pareix que si els raonaments es limiten a fer un tren per anar a Palma, el tren té el seu sentit que arribi a Manacor però mes enllà es ridícul, farem el tren pel quatre que anam a Palma a treballar!? O volem un transport públic perquè els nosres nins puguin anar a escola sense tindre que els portem en cotxe, o perquè els padrins puguin anar a l'hospital o a Manacor a comprar, o visitar els amics sense que els tinguem que portar en cotxe a l'estació. a quanta gent li queda una estació al costat de casa per anar-hi caminant? quina frecuencia us pensau que tindrà? jo no insult a ningú per demanar un transport públic que solucioni els problemes de mobilitat de tots nosaltres! perquè no hi ha un model de transport públic que permeti moure'ns sense cotxe! ës possible n'hi ha a molts llocs d'Europa, amb vehicles absolutament ecològics, utilitzant les infraestructures que ja tenim i no destruir més territori que ja el tenim prou malament. Hi ha sistemes de GPS que permeten programar rutes segons les necesitats de mobilitat dels habitants d'una zona, esquemes provats i amb gran exit. Perquè hem de pensar el que tren és l'única solució quan suposarà un gran cost econòmic, territorial i que només se'n podrà beneficiar una petita part de la població. JO no insult, no es tracta deser més curt o menys de mollera sinó saber quins models s'estan fent servir a Europa per una programatica de mobilitat en aquests tipus de territoris i el tren NO surt com a solució en cap cas. Perquè el Govern l'amaga, perquè la té! potser perquè s'ha passat deu anys utilitzant el tren com a arma política i ara no pot tornar enrera. Perquè hi ha uns contractes molt desfavorables al govern (a tots naltros) en temes de transport públic a les comarques de Llevant amb la companyia que tots coneixam? JO el que vull i pel que conec i pel que opina la gent és un transport públic que em solucioni els problemes de mobilitat de la meua familia i meus i el tren no em permet per distància i per horaris solucionar-los. Amb tot el respecte i sense insultar ningú...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb