Tren de Llevant. En marxa, ja!

La Plataforma pel Tren vol informar-vos dia a dia de totes les accions que durem a terme per tal d'aconseguir el TREN DE LLEVANT. Dia 6 de novembre de 2011 convocam la 8ena MARXA PEL TREN DE LLEVANT que acabarà a Son Servera. Les obres estan aturades. Demanam que es posin en marxa, ja!. VIA LLIURE AL TREN

Història en imatges de la marxa pel tren de llevant 2008

trenllevant | 19 Juny, 2008 18:28

La festa ja va començar el dissabte, amb la convocatòria de la Confraria de Pescadors per a preparar el material de la fideuà. I la resposta, s'ha de dir, aquí també va ser generosa.

 El diumenge, els més matiners foren els qui sortiren de Cala Rajada. Eren, també, els qui ho tenien més lluny. No tots s'hi arriscaren. Alguns anaren a començar a Artà o a Son Servera, d'altres s'aturaren en aquests pobles...

 

 Una mica més tard va sortir la columna de Manacor, molt nombrosa, molt alegre i festiva.

 

 

 

 De Capdepera cap a Artà, s'ha dit. Per la carretera principal, en perfecta formació i sempre escoltats pels serveis de seguretat de l'organització, els marxaires recorregueren la distància entre els dos pobles en poc més d'una hora.

 

Des d'Artà, la caminada deixà la carretera i enfilà l'antic traçat de les vies del tren, molt més difícil de transitar. Però això no va ser obstacle per a ningú. Son Servera era ara l'objectiu.

 

 

 

 

El paisatge ofereix molts al·licients i sorpreses. Sols n'hem penjat algunes.

Com ara el del túnel entre Artà i Son Servera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dues anècdotes:

 

 

El marxaire més petit 1 mes just i el més bromista:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I cansants i contents cap a casa!.

 

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb